Kuukausijäsenyys 12 € / kk

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyys Jooga.netiin. Jäsenyyteen sisältyy kaikki palvelun sisältö. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti, mutta voit perua sen koska tahansa tilisi asetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jäsenyydelle ei ole minimiaikaa. Määräaikaisen jäsenyyden voit tilata täältä. Määräaikaisen jäsenyyden voi maksaa myös liikuntaedulla (ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak).

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Jäsenyys  × 1 12,00  / kuukausi
Välisumma 12,00 
Yhteensä 12,00  (sisältää 2,32  ALV)
Toistuvat yhteensä
Välisumma 12,00  / kuukausi
Toistuvia yhteensä 12,00  / kuukausi (sisältää 2,32  ALV)
Ensimmäinen uusiminen: 27.2.2022
  • Maksa tilaus luotto- tai debitkortilla.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

UKK

Jäsenyyteen sisältyy pääsy joogavideokirjastoon, joogakursseille ja striimitunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös joogayhteisö. Kaikki nämä ovat kätevästi samassa paikassa!

Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti, mutta voit koska tahansa peruuttaa sen helposti ja nopeasti tilisi asetuksista. Pidemmät jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti.

Joissain tapauksissa korttimaksu saattaa liittymisen yhteydessä epäonnistua. Sinulle luodaan tästä huolimatta sivustolle valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana. Voit kirjautua näitä käyttämällä sivustolle. Oma tili sivulta löydät epäonnistuneeseen maksuun liittyvän tilauksen tiedot. Tilauksen tietojen yhteydessä on painike, jossa lukee ”maksa”. Tätä klikkaamalla pääset maksamaan tilauksesi. Jäsenyys aktivoituu automaattisesti heti onnistuneen maksun jälkeen. Katso täältä tarkemmat ohjeet tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksen maksamiseen liittyen.