Tilaa kuukausijäsenyys 12 € / kk

Kuukausijäsenyydessä maksat vain yhden kuukauden kerrallaan. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti hintaan 12 € / kk. Jäsenyydelle ei ole minimiaikaa ja voit perua sen koska tahansa tilisi asetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Valittavana on myös 3 kk ja 1 vuoden määräaikaiset jäsenyydet, jotka on tilattavissa täältä. Määräaikainen jäsenyys ei uusiudu automaattisesti ja sen voi maksaa maksukorttien lisäksi myös liikuntaeduilla (ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak).

Liity jäseneksi

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Jäsenyys
  × 1
12,00  / kuukausi
Välisumma 12,00 
Yhteensä 12,00  (sisältää 2,32  ALV)
Toistuvat yhteensä
Välisumma 12,00  / kuukausi
Toistuvia yhteensä 12,00  / kuukausi (sisältää 2,32  ALV)
Ensimmäinen uusiminen: 5.3.2023
  • Maksa tilaus luotto- tai debitkortilla.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

UKK

Jäsenyyteen sisältyy pääsy joogavideokirjastoon, joogakursseille ja striimitunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös joogayhteisö. Kaikki nämä ovat kätevästi samassa paikassa!

Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti, mutta voit koska tahansa peruuttaa sen helposti ja nopeasti tilisi asetuksista. Pidemmät jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti.

Kuukausijäsenyydessä maksetaan yksi kuukausi kerrallaan ja se uusiutuu automaattisesti siihen asti kunnes jäsenyys perutaan. Jäsenyyden voi perua koska tahansa oman tilin asetuksista tai ottamalla yhteyttä (aukeaa uuteen välilehteen) asiakaspalveluun. Jäsenyydelle ei ole minimiaikaa, joten voit halutessasi olla jäsen vaikka vain yhden kuukauden ajan. Määräaikaiset jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti. Niiden maksamiseen voi käyttää myös liikuntaetuja (ePassi, Smartum pay, Eazybreak, Edenred).

Joissain tapauksissa korttimaksu saattaa liittymisen yhteydessä epäonnistua. Sinulle luodaan tästä huolimatta sivustolle valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana. Voit kirjautua näitä käyttämällä sivustolle. Oma tili sivulta löydät epäonnistuneeseen maksuun liittyvän tilauksen tiedot. Tilauksen tietojen yhteydessä on painike, jossa lukee ”maksa”. Tätä klikkaamalla pääset maksamaan tilauksesi. Jäsenyys aktivoituu automaattisesti heti onnistuneen maksun jälkeen. Katso täältä tarkemmat ohjeet tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksen maksamiseen liittyen.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää palveluun liittyen tai haluat muuten olla yhteydessä, voit lähettää meille viestin (aukeaa uuteen välilehteen). Autamme mielellämme ja vastaamme viesteihin nopeasti. 📧