Tilaus- ja sopimusehdot

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Näissä tilaus- ja sopimusehdoissa viitataan jooga.net sivustoon ja sovellukseen sanalla “palvelu” tai “palveluntarjoaja”. Henkilöön, joka rekisteröityy ja liittyy palveluun viitataan sanalla “käyttäjä” tai “jäsen”. Palvelun maksulliseen tilaukseen viitataan sanalla “jäsenyys”. Näitä tilaus- ja sopimusehtoja sovelletaan, kun käyttäjä ostaa Flow Creative verkkokaupan tuotteita (jooga.net) tai rekisteröityy jooga.net palvelun käyttäjäksi.

Internet palvelun jooga.net omistaa ja ylläpitää Flow Creative (y-tunnus 2446337-6).

Jooga.net tiliä rekisteröitäessä, tilatessa ja maksaessa käyttäjä sitoutuu seuraaviin tilaus- ja sopimusehtoihin.

YLEISIÄ EHTOJA

Liittymällä palveluun käyttäjä on tutustunut ja hyväksyy tietosuojaselosteen sisällön.

Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelua ja sen sisältöä käytetään täysin käyttäjän omalla vastuulla. Jäsenyyteen ei kuulu tapaturmavakuutusta. Jos käyttäjä haluaa vakuuttaa itsensä, täytyy käyttäjän hankkia oma tapaturmavakuutus. Palvelu ei ole missään olosuhteissa vastuussa mahdollisista vammoista, niin suorista kuin epäsuoristakin, jotka käyttäjä kokee johtuvan palvelun käytöstä, virheistä tai puutteista.

Käyttäjä on itse vastuussa palvelun sisällön sopivuudesta omaan terveydentilaan tai mahdollisiin sairauksiin. Jos käyttäjä ei ole varma palvelun sisällön sopivuudesta, käyttäjän tulee keskustella asiasta terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa.

Palvelu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Käyttäjällä voi olla ainoastaan yksi käyttäjätili palvelussa ja se on aina henkilökohtainen. Käyttöoikeus palveluun on rajoitettu vain käyttäjälle ja saman ruokakunnan jäsenille. Sisällön käyttö kaupallisiin tarkoituksiin ei ole sallittua.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän on annettava toimiva sähköpostiosoite sekä valittava salasana. Käyttäjä on vastuussa oman käyttäjätilin suojauksesta riittävän turvallisen salasanan luonnin, sen säilyttämisen ja salassapidon osalta. Käyttäjä on vastuussa siitä, ettei palvelun sisältöä pääse ulkopuolisten käsiin.

Palvelussa olevan sisällön käyttö vaatii riittävän nopean internetyhteyden. Käyttäjä on itse vastuussa oman internetyhteyden riittävästä nopeudesta ja toimivuudesta sekä liittymän saatavuudesta. Käyttäjä on itse vastuussa myös toimivista laitteista ja liittymistä palvelua käytettäessä. Kuvanlaatu voi vaihdella eri laitteilla katsottaessa ja se voi liittyä käyttäjän internetin nopeuteen tai liittymän saatavuuteen. Palveluntarjoaja ei takaa kuvanlaadulle tiettyä tasoa eikä striimattujen tuntien saatavuutta.

Foorumilla ja yhteisössä täytyy noudattaa foorumin/yhteisön sääntöjä. Sääntöjen noudattamatta jättämisestä voi seurata väliaikainen tai pysyvä yhteisöominaisuuksien tai koko palvelun käyttökielto. Näissä tapauksissa jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta. Käyttäjä ei saa esiintyä toisena henkilönä. Käyttäjältä ei sallita asiatonta, häiritsevää, uhkaavaa, loukkaavaa tai ahdistelevaa käytöstä. Yhteisössä käyttäjän etunimi ja käyttäjänimi näkyvät muille käyttäjille.

Käyttäjän tuottaessa sisältöä (esimerkiksi tekstejä) palveluun, käyttäjä myöntää palveluntarjoajalle täyden oikeuden käyttää tuotettua sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu, että palveluun tuottamansa sisältö on käyttäjän itsensä tuottamaa eikä sisältö riko soveltuvia lakeja tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksia.

Liittyessään jäseneksi käyttäjän sähköposti lisätään uutiskirjelistalle automaattisesti. Uutiskirjeen voi peruuttaa koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeiden lopusta löytyvää linkkiä.

HINTA- JA MAKSUEHDOT

Palvelun tai tuotteen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaan. Hinnasto on esillä verkkosivustolla ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Käyttäjä voi maksaa verkkokaupassa ainoastaan kulloinkin palvelun käyttämiä ja hyväksymiä maksutapoja. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa hintoja tai maksutapoja. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa hintavirheistä. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan palveluntarjoalle, mikäli käyttäjä huomaa maksuveloitusvirheen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarjota henkilökohtaisia hinnan alennuksia, jotka eivät ole tarjolla kaikille käyttäjille.

STRIPE

Maksunvälittäjänämme toimii turvallinen ja helppo Stripe Payments Europe Limited (< href="https://stripe.com/en-fi" target="_blank" rel="noreferrer noopener">https://stripe.com/en-fi). Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Stripen tarjoamilla korttimaksuilla maksettaessa ja hyväksymällä nämä tilaus- ja sopimusehdot asiakas hyväksyy samalla Stripen käyttöehdot (Stripe Checkout User Terms of Service, Finland: www.stripe.com/fi/checkout/terms) sekä Stripen tietosuojaselosteen (Stripe Privacy Policy, Finland: www.stripe.com/fi/privacy).

LIIKUNTAEDUT

Jäsenyyden voi maksaa ePassin, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin mobiilisovelluksella. Liikuntaeduilla maksaessa tilauksilla ei ole peruutusoikeutta. Liikuntaeduilla tehtyjä virheellisiä maksuja ei palauteta asiakkaalle.

TILAUKSEN JATKUMINEN JA PERUUTTAMINEN

Palvelun tilaus jatkuu automaattisesti ja käyttäjää veloitetaan kuukausittain, ellei käyttäjä peruuta tilausta meneillään olevan maksukauden aikana tai viimeistään maksukauden viimeisenä päivänä. Maksukausi määräytyy ostopäivästä ja maksukauden pituus on automaattisesti uusiutuvissa jäsenyyksissä kalenterikuukausi. Peruutuksesta huolimatta jäsenyys jatkuu ja sisältö on käytettävissä viimeisen maksukauden loppuun asti riippumatta siitä, milloin peruutus tehdään maksukauden aikana. Jos jäsenyys on määräaikainen, veloitus tehdään ainoastaan kertaluontoisesti tilauksen yhteydessä valitulle ajanjaksolle. Tilauksen voi perua Jooga.net palvelusta sisään kirjautuneena oman tilin tiedoista. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa takaisinmaksusta osittain käyttämättä jätetystä maksukaudesta uusiutuvien ja määräaikaisten jäsenyyksien osalta. Jos jäsenyyden automaattinen veloitus epäonnistuu, eikä käyttäjä suorita maksua, palvelun käyttö keskeytyy.

PERUUTUSEHDOT, JOS KÄYTTÄJÄ EI OLE TYYTYVÄINEN PALVELUUN

Jos käyttäjä ei ole tyytyväinen palveluun, käyttäjä voi perua jäsenyytensä palvelussa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa maksupäivästä ja käyttäjä saa palautuksen jäsenmaksusta. Peruutuksissa käyttäjän tulee olla yhteydessä palvelun ylläpitoon välittömästi.

TOIMITUS

Palvelut toimitetaan mahdollisimman nopeasti, yleensä välittömästi onnistuneen maksun jälkeen. Palveluntarjoaja ei vastaa viivästyksistä.

PALVELUKATKOKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE

Palvelussa voi esiintyä satunnaisia ja tilapäisiä palvelukatkoja tai -häiriöitä. Palveluntarjoaja voi milloin tahansa muokata palvelua, lisätä tai poistaa sisältöä sekä keskeyttää palvelun tilapäisesti palvelun huoltoa, kehitystä, päivitystä tai muuta vastaavaa toimintoa varten.

Mikäli palveluntarjoaja ei kykene täyttämään velvollisuuksiaan palveluntarjoajan ylivoimaisen esteen sattuessa, palveluntarjoaja ei ole vastuussa viivästyksistä, häiriöistä tai katkoksista. Ylivoimaisia esteitä ovat muun muassa luonnonmullistukset, virus- tai bakteeritartunta-epidemiat, yleiset työtaistelutoimenpiteet, sotatoimet, maan hallinnon asettamat rajoitukset sekä ongelmat tietoliikenneyhteyksissä.

ERIMIELISYYSTILANTEET

Jos palveluntarjoaja ja käyttäjä joutuvat riitatilanteeseen jossakin asiassa, tulee se ensin koittaa ratkaista sopimalla. Palveluntarjoajalle tulee aina antaa mahdollisuus koittaa korjata riitatilanne. Palveluntarjoaja ei ole kuitenkaan vastuussa mahdollisista puutteista, virheistä tai viivästyksestä palvelussa tai tilanteista, jotka johtuvat jostain sellaisesta syystä, jota ei voida katsoa olevan palveluntarjoajan kontrollissa. Käyttäjällä on oikeus viedä riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Käyttäjän täytyy riita-asiassa olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan.

TILAUS- JA SOPIMUSEHTOJEN MUUTTAMINEN

Palveluntarjoajalla on milloin tahansa oikeus muuttaa tai päivittää tilaus- ja sopimusehtoja. Käyttäjä voi tarkistaa kulloinkin voimassa olevat tilaus- ja sopimusehdot osoitteesta https://koti.jooga.net/tilaus-ja-sopimusehdot. Tilaus ja sopimusehdot on viimeksi päivitetty 28.3.2022.