Jooga.net jäsenyys nyt tarjoushintaan vain 9 € / kk

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyys Jooga.netiin. Jäsenyyteen sisältyy kaikki palvelun sisältö. Hinta on voimassa siihen asti kunnes jäsenyys perutaan. Voit perua jäsenyytesi koska tahansa tilisi asetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Jäsenyys  × 1 9,00  / kuukausi
Välisumma 9,00 
Yhteensä 9,00  (sisältää 1,74  ALV)
Toistuvat yhteensä
Välisumma 9,00  / kuukausi
Toistuvia yhteensä 9,00  / kuukausi (sisältää 1,74  ALV)
Ensimmäinen uusiminen: 27.11.2021
  • Maksa tilaus luotto- tai debitkortilla (Stripe).

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

UKK

Jäsenyyteen sisältyy pääsy joogavideokirjastoon, joogakursseille ja striimitunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös joogayhteisö. Kaikki nämä ovat kätevästi samassa paikassa!

Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti, mutta voit koska tahansa peruuttaa sen helposti ja nopeasti tilisi asetuksista. Pidemmät jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti.

Kyllä. Kuukausijäsenyys jatkuu aina samaan hintaan kuin alkuperäinen tilaus kunnes jäsenyys perutaan.

Joissain tapauksissa korttimaksu saattaa liittymisen yhteydessä epäonnistua. Sinulle luodaan tästä huolimatta sivustolle valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana. Voit kirjautua näitä käyttämällä sivustolle. Oma tili sivulta löydät epäonnistuneeseen maksuun liittyvän tilauksen tiedot. Tilauksen tietojen yhteydessä on painike, jossa lukee ”maksa”. Tätä klikkaamalla pääset maksamaan tilauksesi. Jäsenyys aktivoituu automaattisesti heti onnistuneen maksun jälkeen. Katso täältä tarkemmat ohjeet tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksen maksamiseen liittyen.