Tilaa määräaikainen jäsenyys 3 kuukaudeksi tai 1 vuodeksi

Määräaikaisen jäsenyyden voi tilata 3 kuukaudeksi tai 1 vuodeksi kerrallaan. Jäsenyys ei uusiudu automaattisesti ja siihen sisältyy kaikki sisältö. Määräaikaisen jäsenyyden voi maksaa maksukortilla, ePassilla, Smartumilla, EazyBreakillä tai Edenredillä. Katso ohjeen liikuntaeduilla maksamiseen täältä.

Valitse tuote

Määräaikainen jäsenyys 3 kuukautta
36,00  ajalta 3 kuukautta
36,00 
Määräaikainen jäsenyys 1 vuosi
99,00  ajalta vuosi
99,00 

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Määräaikainen jäsenyys 1 vuosi  × 1 99,00  - 1 vuosi
Välisumma 99,00 
Yhteensä 99,00  (sisältää 19,16  ALV)
  • Maksa tilaus luotto- tai debitkortilla.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

UKK

Jäsenyyteen sisältyy pääsy joogavideokirjastoon, joogakursseille ja striimitunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös joogayhteisö. Kaikki nämä ovat kätevästi samassa paikassa!

Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti, mutta voit koska tahansa peruuttaa sen helposti ja nopeasti tilisi asetuksista. Pidemmät jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti.

Joissain tapauksissa korttimaksu saattaa liittymisen yhteydessä epäonnistua. Sinulle luodaan tästä huolimatta sivustolle valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana. Voit kirjautua näitä käyttämällä sivustolle. Oma tili sivulta löydät epäonnistuneeseen maksuun liittyvän tilauksen tiedot. Tilauksen tietojen yhteydessä on painike, jossa lukee ”maksa”. Tätä klikkaamalla pääset maksamaan tilauksesi. Jäsenyys aktivoituu automaattisesti heti onnistuneen maksun jälkeen. Katso täältä tarkemmat ohjeet tai ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksen maksamiseen liittyen.